Trädgård
på ditt sätt

Trädgård - Trädgårdsmästare - Trädgårdsservice - Trädgårdsskötsel

Be om offert

Ditt första steg mot din dröm.
1

Ansök om offert

Efter att du har ansökt om offert så handlägger vi ditt ärende innom 48 timmar. (Vanligtvis inom 12h)

2

Godkänn offert

Vi tar fram vårt bästa pris och upskattad tid som det kan ta för att utföra jobbet och du beslutar om du kan anlita oss.

3

Uföran

När du har accepterat vår offert så bestämmer vi ett datum och tid för när jobbet ska börja utföras.

Vi håller din trädgård i god skick

Trädgårdsskötsel & Trädgårdsarbete

AT Hem Fastighetsservice har i många år hjälpt till med att ta hand om trädgården. Trädgårdsskötseln och trädgårdsarbeten är en av våra job som vi utför både för privatpersoner (B2C) och företag (B2B).

Har du en ide som du vill förverkliga i din trädgård så kan du kontakta oss redan idag. Vi hjälper dig också med att underhålla allting så att din trädgårdsyta alltid blir i bästa möjliga skick.


Be om offert

Vi hjälper dig med trädgårdsbyggnad

Uterum, altan, förråd, terass och mer

När du vill utöka eller göra en uppgradering av din trädgård så finns vi här för att förverkliga dina ideér till liv. Vi finns här för att jobba för dig!

Vore det sig uterum, altan, förråd, terass eller annat så ska du inte tveka över att anlita oss. Du kan kontakta oss enkelt genom formulär, sms, e-post eller telefonsamtal.


Be om offert

Hashtags

#TrädgårdsMästare #TrädgårdsService #TrädgårdsService #TrädgårdsSkötsel #trädgårdsUtbyggnad #Altan #ByggGarage #Måla #Fasad #ByggStaket #Malmö #Skåne #ATHemFastighetsservice