Städ med kvalitet

Städ - Göra rent - RENSA - STÄDNING

Be om offert

Ditt första steg mot din dröm.
1

Ansök om offert

Efter att du har ansökt om offert så handlägger vi ditt ärende innom 48 timmar. (Vanligtvis inom 12h)

2

Godkänn offert

Vi tar fram vårt bästa pris och upskattad tid som det kan ta för att utföra jobbet och du beslutar om du kan anlita oss.

3

Uföran

När du har accepterat vår offert så bestämmer vi ett datum och tid för när jobbet ska börja utföras.

Vi får ditt kontor att skinna

Kontorsstäd och företagsstäd

Oavsett storleken av din verksamhet så vill vi erbjuda dig städ i världsklass. Behöver du företagsstäd eller kontorsstäd så är vi en städfirma med lång erfarenhet och många nöjda kunder bakom oss. Hyr os för att hålla din verksamhet ren.

Vi utför allting från dammsugning, moppning av golv, avdammning, fönsterputs till fläckborttagning, soptömmning och mycket mer. Hör av dig till oss redan idag så tar vi fram ett städpaket som passar just dig.


Be om offert

Ett rent hem är hälsosammare

Hemmastäd för privatpersoner

Att ha ett rent hem är en bra känsla. Vår personal hjälper dig med att hålla ditt hem rent 24/7. Har du ett hus så hjälper vi dig så klart med din trägård också.

Du får städhjälp efter dina behov. Våra vanligaste jobb inom städ är storstädning, veckostädning, flyttstädning, fönsterputs, snöröjning men vi gör i stort sätt all städ som du kan tänka dig behöva.


Be om offert

Hashtags

#Städ #Företagsstäd #Kontorsstäd #Städfirma #Dammsugning #GolvMoppning #Avdammning #Fönsterputs #Fläckborttagning #Hemmastäd #Storstädning #Veckostädning #Flyttstädning #Fönsterputs #Städ #Desinfektion #Malmö #Skåne #ATHemFastighetsservice