Allting du behöver

Fastighetsservice - Fastighetsskötsel - Fastighetsunderhåll - Fastighetstillsyn

Be om offert

Ditt första steg mot din dröm.
1

Ansök om offert

Efter att du har ansökt om offert så handlägger vi ditt ärende innom 48 timmar. (Vanligtvis inom 12h)

2

Godkänn offert

Vi tar fram vårt bästa pris och upskattad tid som det kan ta för att utföra jobbet och du beslutar om du kan anlita oss.

3

Uföran

När du har accepterat vår offert så bestämmer vi ett datum och tid för när jobbet ska börja utföras.

Vi håller din fastighet i god skick

Fastighetsservice & Underhåll

AT Hem Fastighetsservice hjälper dig med både fastighetens inre och yttre underhåll, drift och tillsyn. Letar du efter någon som ska se till att uppfylla dina behov som fastighetsägare så har du kommit rätt.

Några exempel på vad vi hjälper till med er fastighet är städning, gräsklippning, snöröjning, avfallshantering, fastighetsskötsel, underhåll av tvättstugan, systematiskt brandskyddsarbete (SBA), tillsyn, drift och underhåll av fastighetens inre och yttre


Be om offert

Expandera och renovera fastigheten

Utbyggnad & Renovering av fastigheten

När din fastighet behöver bygga ut någonting så som ett uterum, utviga trädgården etc. så finns vi här för dig. Vi utför även renoveringar som från tid till tid krävs på grund av slitage och andra anledningar.

AT Hem fastighetsservice vill spara din tid som du lägger ner och ta hand om så mycket som möjligt åt dig så att du kan lägga din tid på det som du är bäst på.


Be om offert

Hashtags

#FastighetsService #FastighetensDrift #FastighetsTekniker #FastighetsSkötsel #FastighetsUnderhåll #FastighetsTillsyn #TrädgårdsMästare #VaktMästare #DriftTekniker #Malmö #Skåne #ATHemFastighetsservice